Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Предприятие, специализирано в областта на производството на машини с конкретно предназначение

Продажба на работещ бизнес!

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: Стара Загора
Категория бизнес: , автоматизирани производствени линии , роботизирани комплекси 
Цена: 1 700 000 €

Обща информация:

За продажба е работещо предприятие, специализирано в областта на производството на машини с конкретно предназначение, автоматизирани производствени линии, роботизирани комплекси и други, намиращо се в Стара Загора. Дружеството е работещо, със сключени договори и и в отлично финансово състояние.

Описание на бизнеса:

Фирмата е създадена като изцяло частно предприятие през 1989 г. по Указ 56 от няколко опитни специалисти в областта.
Общ брой на персонала: 27 души, вкл. 8 инженери и 2 икономисти с висше образование.

Основно е производството на гама от машини в специфична ниша от машиностроенето.
Фирмата разполага със собствен парцел – 2,200 кв.м. УПИ, Обща разгъната производствена площ: 2,500 кв.м. – представляващи просторни производствени цехове за механична обработка и монтаж, склад материали и административна сграда. Оборудвана е с много металообработващи машини – универсални стругове и фрези, борверг, каруселен струг, координатна фреза, машини с ЦПУ и др.
През годините от създаването на фирмата до днес екип от конструктори и технолози създава множество технически разработки на машини и технологични линии и комплектни инсталации. Обща площ на административната сграда: 400 кв.м.
Понастоящем във фирмата се произвеждат както отделни машини и модули, така и комплектни инсталации за автоматизация на производството. Много от изработените изделия са уникални и са изработени на базата на конкретно задание от клиенти. Изградената система на производство и възможността за решаване на нестандартни технически предизвикателства, постоянното усъвършенстване на съществуващите гами от машини и съоръжения и разработването на нови техни разновидности, адаптирани към конкретно изискване на крайния клиент са характерни за дружеството и позволяват развиването на нови пазари в страната и чужбина. Редовна практика на вече утвърдените ни клиенти е да поръчват следващи нови машини за тяхната дейност.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.