Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Привлекателен ресторант на подбалканския път София-Бургас

Ресторант / Бар продава близо до Стара Загора

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до Стара Загора
Категория бизнес: , ресторант , заведение за хранене , кафене 
Цена: 70 000 €

Обща информация:

Ресторантът е разположен на подбалканския път София-Бургас, с голям поток от автомобили, в подножието на Стара планина.

Описание на бизнеса:

Този очарователен ресторант, със стратегическо местоположение, представлява една отлична възможност за вас да развиете своя бизнес в България. Селото, в което се намира той, е на разстояние 63 км от град Стара Загора, градът е и железопътен транспортен възел, свързващ региона с всички други български градове, както и с Източна и Западна Европа. Районът е богат на минерални извори с множество курорти и рехабилитационни центрове в близост до тях, което улеснява пълноценното използване на лечебните води. На 153 км от селото е разположен ски курорт Пампорово.

Имотът, като цяло се състои от 200 кв. м. жилищна площ, включва също така паркинг и градина с площ 880 кв. м. Площта на ресторанта е разпределена между зала за гости и помощни помещения. Има възможност за надстроявнае. Има баня и тоалетна за персонала, а също така и тоалетни за гостите, посещаващи заведението. Снабден е с нужната мебелировка, която в включена в цената на имота при покупката. Стените на сградата са изградени от тухла, подът е покрит с теракот, а прозорците са с алуминиева дограма.

Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на мазилките, като са възможни и други трансформации по вкус на клиента. Снабден е с ток, вода (вътре) и е свързан със канализацията на селото. Телефонът е спрян за момента.

Ресторантът е разположен на подбалканския път София-Бургас, с голям поток от автомобили, в подножието на Стара планина. На 15 км от селото се намира СПА курорт Павел баня, а близо до селото – язовир Копринка.

Селото разполага с магазин, кафе, училище, църква, полицай, доктор, както и редовен транспорт до селата и градовете в района. Регионът тук е изключително подходящ за дейности като селски туризъм, планинарство, лов, риболов и спа процедури. Имотът би предствалявал отлична възможност за тези, които желаят да инвестират в имот с отлична локация и местоположение.


289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.