Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Разработен Бар в центъра на София

Отлично разработено бизнес предложение

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , бар , заведение , кафене , София 
Цена: 24 500 EUR

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание един атрактивен и разработен бизнес , представляващ бар , разположен в топ център на град София - на метро станция Сердика.

Описание на бизнеса:

Изключително уютен и приятен бар с капацитет 60 човека вътре (30 седящи и 30 прави) и 10-20 навън. Бара работи от 2017 г. без прекъсване и има отлични рейтинги и отзиви във всички социални мрежи. В Trip Advisor е на 7-мо място в нощна София. Клиентите са 50/50 местни и чужденци, предимно заради локацията .
Няма дългове към доставчици, банки и т.н. Наскоро реновиран. Продава се целия бизнес (включително фирмата и know-how, връзки с доставчици, т.н.) с всичкото налично търговско оборудване и текуща стока. Има всички необходими разрешителни. Бонус - намира се в административна сграда и отстои от жилищна на достатъчно разстояние, за да може да работи и цяла нощ при желание от новите собственици на бизнеса.
Заведението се помещава в помещение под наем - 850 EUR / месец .
Помещението: ъглов магазин на партерно ниво със застроена площ 54,3 кв.м., с 1 витрина на изток към ул. Сердика и 2 витрини на север към ул. Триадица. Доплнително е включено и складово помещение, находящо се във входното фоайе на сградата, вдясно от асансьорната шахта. Има оставен депозит от 800 евро при наемането.

Търговско оборудване:

Eднокрила хладилна витрина, двукрила хладилна витрина (750 литра), служебен хладилник, голяма миялна машина, двоен кран за наливна бира, нови кафе машина с 2 гнезда и кафемелачка на Iberital, музикална система с пулт, микрофон, лаптоп, колони, събуфер, усилвател; работен компютър с touch screen - терминал с бар мениджър/складова система (цялостно закупена, без нужда от заплащане на какъвто и да е абонамент), разгъваем видео екран, проектор, служебен телефон.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.