Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Разработен хотел с отлично местоположение

Хотел за продажба в Созопол

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 1 700 000 €

Описание на бизнеса:

Отлично предложение за инвестиция в имот, разположен на 150м от плажа в Созопол, местността „Буджака“!

Работещ хотел на първа линия, построен през 2008г., с площ от 1700кв.м., разгърнати върху 5 етажа. На разположение има открит плувен басейн с шезлонг-зона, частен плаж, фоайе с рецепция и дневен бар, ресторант, сервизни помещения, кухня, асансьор, паркинг за 15 автомобила.

Обектът е цялостно реновиран през 2015г. Има 25 двойни стаи, 5 студиа, както и 5 апартамента с изложение изток/запад/юг и красива гледка към морето, плаж „Хармани“, Буджака.

Всички стаи предлагат частичен изглед към морето, климатик и телевизор с плосък екран, собствен санитарен възел с душ кабина и сешоар, климатик, мини бар, а някои имат и собствен балкон. Всички помещения разполагат с безплатен Wi-Fi интернет и кабелна телевизия.

Студиата са снабдени допълнително с всекидневна част с мека мебел. Апартаментите се състоят от две спални с врата между тях, всекидневна стая с кухненски бокс и разтегателен диван, голяма тераса пред двете спални с невероятна панорама към морето, баня с тоалетна.

Сградата е с елегантен и функционален интериор и включено пълно обзавеждане и оборудване.

Хотелът е построен на брега на морето между плажа Харманите и Райския залив. Уникалното местоположение е допълнено с чудесна пясъчна ивица - дискретен плаж-естествено продължение на плажа Харманите, подходящ за тези, които предпочитат спокойствие и уединение.

Имотът е действащ, има договори с туроператорски фирми и постоянни клиенти от страната и чужбина.

До центъра на Созопол ще ви отведе приятна 20-минутна разходка. Оживеният център на курорта, изпъстрен с барове, магазини и ресторанти, както и плаж Харманите, са на 1 километър. В близост до хотела има също плажен бар и различни магазини.

Разстоянието до автогарата на града е 2 км. За няколко минути с автомобил, гостите могат да достигнат до прекрасния плаж на къмпинг Смокиня. Летището на Бургас е на около половин час с кола.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.