Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Разработен офис в сферата на куриерските и финансово-разплащателните услуги

гр.София

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , финансови услуги , каса , спедиция 
Цена: 55 000 eur

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание добре разработен бизнес с отлични преспективи!
Компанията е създадена през 2008г като фирма действаща в сферата на телекомуникационната свързаност на корпоративно ниво.
През 2013г отваря офис в центъра на София и започва да работи в същата сфера с крайни клиенти и добавя финансово разплащателни услуги в партньорство с Western Union и Easypay и предплатените продукти на трите оператора Vivacom, Telenor и A1.
През 2016г започва преговори за партньорство с няколко международни куриерски компании, и през 2017г подписва договори с DHL, Fedex, Aramex Interlogistica, Bulex, BGexpress, Rapido, а от началото на 2019г с компания, представляваща Eurosped - SkyNet, в партньорство като тяхна точка за достъп за изпращане и получаване на куриерски пратки.

Описание на бизнеса:

Фирмата развива приоритетно дейности в сферата на куриерските и финансово-разплащаателните услуги.
Офисът е ситуиран на търговско място в центъра на София с голям човекопоток близо до Централни хали и Женски пазар. Има изградена клиентела и дългосрочно-стъпили на пазара международни партньори, което дава сигурност и стабилност на бизнеса. За повечето партньори офисът е централна точка за достъп към тях заради точното място и начина по който се осъществява.
Бизнесът разполага със собствен уебсайт, излизащ на първи позиции при органични гугъл търсения, което се разработва ежедневно.
Базиран на сътрудничеството с трайно установили се на пазара фирми, бизнесът има дългосрочна перспективност. В ход са преговори с нови потенциални партньори като Транспрес, ТНТ и др. Има големи възможности за развитието на бизнеса. Периодичното маркетингово проучване, като част от мениджмънта на фирмата показва добри пазарни възможности от за разкриване нови услуги в офиса от типа на застрахователна дейност, отпускане на бързи кредити и др. За някои от тях вече са нправени постъпки.
Бизнесът има редица конкурентни предимства пред други подобни на този. Офисът е изградил имидж с най-дълго работно време, което дава възможност на клиентите му да ползват услугите преди или след тяхното рабоно време или в събота. Точното местонахождение на офиса запазва един сериозен периметър за услугите на партньорите, а личното отношение към клиента, осъществявано на 5 езика са важен конкурентен фактор на бизнеса. Създаден с идеята да бъде събирателна точка от услугите на повечето големи куриерски компании, офисът дава възможност за пълен набор от услуги за да даде всички възможности за избор на клиентите от различни таргет групи. В резултат екипът може да предложи най-доброто решение за всеки свой клиент.
Бизнесът се развива в офис под наем.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.