Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Ресторант " КОТВА"

гр. София

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: София
Категория бизнес: , ресторант , заведение , продажба , София , кухня , център 
Цена: 100000 EUR

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание емблематичен ресторант за продажба в центъра на град София , на метри от пешеходната зона на бул "Витоша" !
Ресторанта е известен на софиянци и гостите на столицата с неповторимият интериор и екстериор приличащ на кораб , акустирал на сушата. Фирмата , която стопанисва обекта е създадена единствено и само за целите на бизнеса , продава се компанията , на името на която са всички документи за правилното функциониране на ресторанта. Компанията е без задължения към юридически и физически лица и финансови институции.

Описание на бизнеса:

Ресторанта е самостоятелна сграда направен е по уникален проект във формата на кораб, който е спечелил награда за проект на годината. В залите има вентилация и абсорбация , което позволява въздухът вътре да е винаги свеж и чист.
Фирмата има договор за наем за още 4,5 години, наемът е 2000 евро/месец и се плаща за 3 месеца наведнъж.

Ресторанта е на два етажа и разполага със 100 места , със собствена градина и тераса .
Разпределението е следнотпо:
Градина - 6 маси - 34 места;
1 етаж - зала със 7 маси за 30 места ;
2 етаж -зала 5 маси за 20 места ;
Тераса - 18 места;

Професионална кухня обзаведена с:
Тройна мивка , професионален шкаф за чинии, чадър за абсорбация- 3,5 метра , професионална машина за варене на паста , 4 газови котлона с електрическа фурна - 2броя , газова скара - гладка, двойна електрическа скара с ребра , двоен фритюрник 2х10 литра , професионални хладилници с работна площадка- 2 броя , хладилник за зеленчуци и пици, фризер;
Барът е обзаведен с голям ледогенератор , професионална миялна машина за чаши , хладилник , машина за кафе , система за наливна бира и система за наливни вино;

Миялното помещение е снабдено с миялна машина , двойна мивка , а в склада са поставени 3 броя хладилници , 2 броя фризери и двойна мивка.
Инвентара включва пълни комплекти чаши за всички видове алкохолни и безалкохолни напитки , прибори , чинии , посуда за кухнята и др.
Касата е свързана със сървър, тъчскрийн монитор за магнитни карти, монитор в кухнята за поръчки , електронно меню.
Напълно оборудвано професионално озвучение.
Последните месеци в рестаранта са извъшени редица подобрения в материалната база , ремонтирани са електроинсталацията , канализацията , тоалетните, интериора , кухнята и градината.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.