Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Съвременна двуетажна сграда с шивашки цех

Фабрика и индустрия за продажба в Благоевград

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Благоевград
Категория бизнес: ,  
Цена: 5 000 000 €

Описание на бизнеса:

Предлагаме за продажба производствена двуетажна сграда, в която в настоящия момент се намира функциониращо предприятие за производство на облекло. Имотът е разположен в центъра на град Благоевград. Градът притежава уникално стратегическо местоположение, което е предпоставка за икономическо му развитие. Намира се само на 31 км от Македония, 83 км от Гърция, 88 км от Сърбия и 100 км от столицата София. През Благоевград минава железопътна линия, свързваща Централна Европа с Гърция и международен път Е-79, част от транс-европейския коридор №4.

Сградата е с разгъната застроена площ от 6500 кв.м. и е разположена върху парцел с площ от 5000 кв.м. Построена е през 2000 година. Сградата разполага с модерни производствени помещения, повече от 20 офис помещения, съблекални, сервизни помещения, складове, медицински кабинет, ресторант, паркинг. Три стълби свързват двата етажа.

Предприятието е оборудвано и функционира като производство нa дрехи. Има лиценз за шивашка дейност, като могат да бъдат извадени лицензи и за други видове бизнес. Сградата може да се преустрои и за друг вид дейност. Имотът е свързан с канализация, ел.захранване, водопровод. Има PVC дограма, изградени са отоплителна и климатична системи. Производственото оборудване не е включено в цената.

Предлага се възможност за отдаване под наем на цялата сграда и отделни помещения в нея.
Това предложение е добра възможност за развитие на мащабен бизнес за производство и износ на облекла към съседните държави - Македония, Гърция и Сърбия и Западна Европа. Районът на Благоевград е известен с добрите традиции в шивашката индустрия, добрата инфраструктура и квалифицирания персонал.


289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.