Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Семеен хотел с красива градина до кабинковия лифт

Хотел за продажба в Банско

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 650 000 €

Описание на бизнеса:



Къщата е построена през 2006 година и състои от две обособени части - хотелска част с отделен вход и другата част, предназначена за живеене на собствениците. Хотелската част разполага с десет двойни стаи /някои, от които с възможност за трето легло/ и един апартамент. Стаите са разположени на три етажа, като всяка от тях разполага със санитарен възел и хотелско обзавеждане. Капацитетът на хотелската част е 26 легла. В стаите на пода е сложен мокет, стените са шпакловани и боядисани, на прозорците е PVC дограма.

Собствената част е обособена на две нива с отделен вход и връзка между нивата с вътрешно стълбище. Състои се от хол с трапезария и кухня; спалня, две бани, едната от които е с едноместно джакузи. Общата площ на тази част е 100 кв.м. От тази част има достъп към всички нива на хотелската част. Като по този начин увеличават хотелската част с още един апартамент или няколко стаи. Къщата разполага със складови и сервизни помещения, механа с кухня, сауна и едноместно джакузи с душ-кабина.

Общата площ на имота е 816 кв.м., а разгънатата площ на къщата е 700 кв.м. Строителното петно е изтеглено по-назад, а отпред има обширен зелен двор с барбекю и гараж. Дворът с площ от 900 кв.м. е красиво озеленен с оформени кътове за хранене, отдих и развлечения. Къщата е построена в традиционен бански стил и всички изисквания на съвременното строителство.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.