Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Сграда с хотел, жилищна част и хранителен магазин

Хотел за продажба в Банско

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 210 000 €

Описание на бизнеса:

Предлагаме за продажба триетажен хотел на груб строеж в зимния курорт Банско. Имотът се намира срещу хотел Олимп, бензиностанция Петрол и механа Бански Хан, на входа на гр.Банско.

Съгласно архитектурния проект, имотът се състои от хотел и жилищна част. Сградата е с разгърната застроена площ от 1073 кв.м. и е разположена върху парцел с площ от 560 кв.м. Проектът предвижда 18 стаи, 8 апартамента, механа, лоби бар, рецепция, магазин. Има възможност за изграждане на басейн.

Жилищната част включва три жилищни нива и тавански етаж. На партера са предвидени два апартамента и самостоятелна стълбищна клетка. На следващите две нива има по два апартамента с дневна, кухненски бокс, 1 спалня и санитарен възел с баня, повтарящи разпределението от долното партерно ниво. В сутеренното ниво са разположени мазетата на апартаментите, както и кухненски тракт към ресторанта на хотелския блок.

Хотелската част е решена самостоятелно с вход към рецепцията от улицата. Партера съдържа и самостоятелен магазин за хранителни стоки. На следващите две нива има по 6 стаи със самостоятелен санитарен възел и баня на етаж. Партерната част на хотела е решена със зала за закуски и мокър бюфет, а на сутерена е предвиден ресторант с кухненски тракт и келнерски офис.

Сградата се предлага за продажба на груб строеж. Конструкцията на сградата е монолитна. Част от ограждащите и преградните стени са изградени.

Тази оферта е добра възможност да закупите незавършен хотел, които може да завършите и превърнете в печеливш бизнес в най-популярния зимен курорт в България. Този район е известен с много възможности за зимни спортове, селски туризъм, планинарство, лов, риболов, спа процедури, голф, разглеждане на забележителности, оф-роуд кросове, колоездене, езда и много други. Всички тези забавления в комбинация с неповторимата природа и обаяние на Пирин планина, превръщат мястото в изключително желана дестинация за почивка както през зимните месеци, така и през летния период.

Цената е 249 900 Евро без ДДС.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.