Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Симпатичен триетажен хотел с ресторант-градина и външен басейн само на 5км от сърцето на гр. Враца

Хотел за продажба в Враца

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: близо до Враца
Категория бизнес: ,  
Цена: 150 000 €

Описание на бизнеса:

Имаме удоволствието да ви предложим за продажба този симпатичен и добре поддържан семеен хотел, който се намира само на 5км от центъра на гр.Враца и е в непосредствена близост до величествения Врачански Балкан.
Уникалното местоположение на хотела е изключително подходящо за развитие на частен туристически бизнес.

Хотелът е на 3 етажа и разполага с 4 апартамента. Всеки апартамент притежава собствен санитарен възел и собствена баня.
Красив двор с външен басейн веднага ще привлекат вниманието ви. Басейнът е със собствена пречиствателна система.
На разположение на гостите на хотела и посетителите е ресторант-градина с 40 места на закрито и със 70 места на открито, част от които са покрай басейна и са разположени под дървена покривна конструкция. В двора също има кладенец и пещ на дърва и дървени въглища, която е подходяща за приготвяне на пици, скара и други специалитети.
Покрай басейна има още и зона с шезлонги и чадъри за почивка и плаж.

В зоната на рецепцията и в закритата част на ресторанта също има по една камина, които създават уют и топлина за посетителите. Вътрешната част на ресторанта е оформена в традиционен стил - с видими дървени греди и дървена декорация по стените, които кореспондират с обзавеждането на бара. В границите на хотела има общо 3 кладенеца, които допълват атрактивността на мястото.
За управителя на хотела и администрацията на разположение са отделно обособени офиси, които биха могли да се отдават и под наем.

Хотелският комплекс е разположен на няколко нива, от които се откриват прекрасни планински гледки. Зидът около хотелския комплекс е майсторски изпълнен - с покривче от керамични керемиди и с панорамни отвори, които оптически разширяват вътрешното пространство от една страна, а от друга - привличат погледа на минувачите и ги приканват да отседнат в красивата градина на ресторанта или да се потопят в бистрата вода на басейна. Оградата е декорирана с ефектна облицовка от каменни плочи, които повтарят облицовката на хотела и се повтарят като елементи при оформянето на пещта, кладенеца, басейна и настилката покрай басейна. Комбинацията от камък, дърво, керамика, вода и зеленина създават неповторима атмосфера на спокойствие и уют.

Специално за гостите и посетителите на комплекса е обособен паркинг със собствена масивна ограда, която го отделя от градината и басейна. Паркоместата са повече от 10 на брой, но при необходимост е възможно паркиране и по протежение на улицата.

Този хотелски комплекс е в отлично състояние и без излишни допълнителни инвестиции може веднага да започне да ви носи печалба. Подходящ е както за краткотраен отдих, така и за ваканционен туризъм. Близостта до Врачанския Балкан предлага на гостите на хотела много забавления на открито, така че всеки един ден може да е посветен на различно приключение - туризъм, скално катерене, риболов - речен или язовирен, езда, колоездене, параглайдинг, посещение на пещерите в района, екскурзия до близките Белоградчишки скали и известния с неповторимите ръчно тъкани килими гр. Чипровци, както и много други забавления - и за топлите, и за студените месеци от годината.
Освен това, ресторантът-градина успешно може да се използва за различни семейни и приятелски тържества - сватби, кръщенета и други.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.