Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Складова база в ЗПЗ Варна

Предприятие за производство на санитарно-хигиенни продукти от хартия

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до Варна
Категория бизнес: , парцел , земя , фабрика , варна 
Цена: 1 450 000 €

Обща информация:

Имотът включва земя с промишлен статут с площ от 1 200 кв. м, и сграда с разгъната застроена площ от 1 500 кв. м със смесено предназначение - складово-административна и производствена дейност. На три нива са разположени складови площи с височина от 3,50 м., които се обслужват от товарен асансьор с вместимост 2 евро палета или 1 500 кг., като към всеки етаж има обособени административни площи включващи офиси, санитарни възли, стаи за почивка, съблекални, стая за охрана и други.

Описание на бизнеса:

БЪЛГЕРИАН ПРОПЪРТИС Ви предлага имот, находящ се в сърцето на промишлената зона на Варна, с изключително удобен достъп и за леки, и за товарни автомобили, които да паркират или да маневрират около и в границите на имота.

Имотът включва земя с промишлен статут с площ от 1 200 кв. м., и сграда с разгъната застроена площ от 1 500 кв. м. и смесено предназначение - складово-административна и производствена дейност.

На три нива са разположени складови площи с височина от 3,50 м., които се обслужват от товарен асансьор с вместимост 2 евро палета или 1 500 кг., като към всеки етаж има обособени административни площи включващи офиси, санитарни възли, стаи за почивка, съблекални, стая за охрана и други.

При проектирането на сградата е предвидено всяка плоча да има товароносимост от 1 000кг./кв.м., за да се обезпечи безпроблемно складиране на различни видове продукция. Конструкцията на сградата е масивна, стоманено-бетонна с 5 сантиметра външна изолация, за нуждите, на която са осигурени ток от собствен трафопост с мощност 630kW, вода от тръбопровод минаващ на границата на парцела и газопровод с два електронни котела, осигуряващи отоплението на цялата сграда.

Помислено е и за товарно-разтоварна дейност с подход за TIR-ове от два входа към парцела, което означава, че едновременно могат да се разтоварват два камиона с електро или мотокар и да се складира стоката по нивата на сградата.

Офертата е изключителна не само заради параметрите си, а и заради факта, че липсват подобни предложения за логистична дейност на територията на град Варна! Освен за лично ползване, обекта би могло да генерира приходи от отдаване под наем в размер на минимум 6 000 евро месечно!

Цената на предприятието (бизнеса) е 1 600 000 Евро.
Съществува възможност за покупка само на сградата на цена 1 100 000 Евро.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.