Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

СПА Хотел Евредика

Хотел продава близо до Пампорово

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Девин
Категория бизнес: , хотел , спа хотел , бутиков хотел , девин , почивка 
Цена: по договаряне

Обща информация:

СПА Хотел Евредика е построен през 2008 година и се предлага на пазара напълно обзаведен и оборудван, с възможност за закупуване или отдаване под наем. Евредика СПА Хотел се намира на 20 минути с кола от ски пистите в Пампорово.

Описание на бизнеса:

Хотелът разполага с площ от 2300 кв.м, разпределени между пет етажа с десет двойни стаи и пет апартамента, които предлагат интересен интериор, множество удобства и приятна атмосфера, подходяща за почивка. На подземното ниво е разположен паркинг, кухненски помещения и сервизни помещения, необходими за поддръжката.

На партерно ниво на площ от 300 кв.м е разположена рецепцията, както и стилен ресторант с лоби бар. Втори и трети етаж разполагат с площ от 900 кв.м, за настаняване на туристите. На четвърти етаж са разположени сауна и парна баня, перлена баня и ледена кабина, както и специална зона за релаксация и масажи, като всички тези помещения са снабдени с минерална вода. Освен това, на този етаж се намират солариум, салон за красота и фитнес център.

Към хотела има напълно екипирана конферентна зала, няколко панорамни тераси, както и уникален стъклен покрив на последния етаж, където са разположени басейн с джакузи, както и нощен бар.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.