Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Стилен хотел с отлична архитектура и много удобства, на 250 м от плажа

Хотел за продажба близо до Слънчев бряг

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 560 000 €

Описание на бизнеса:

Хотел "Миления" се намира на спокойно и тихо място на около 250 м от плажа. Той е разположен близо до главен път, във вилна зона "Зора" в к. к. Слънчев бряг. Хотелът е изграден на 3 етажа, като има РЗП 700 кв. м и площ на парцела 785 кв. м. Той се предлага напълно обзаведен и в отлично състояние.

Разполага с 12 апартамента за гости, всеки с хол и кухненски бокс, обширна тераса, самостоятелна спалня с баня. Помещенията са напълно обзаведени. Всеки апартамент е оборудван с климатик, 2 телевизора, кухненски бокс с бойлер, хладилник, котлони, аспиратор, кухненска мивка, спалня с 2 легла, 2 разтегателни кресла в дневната, маса със столове на терасата. Банята е с мивка, душ-кабина и моно блок.

Апартаментите са с площ 45 кв. м са подходящи както за хотел, така и за живеене и сградата може да се ползва за частни нужди като къща за едно или няколко семейства. Десет от 12-те апартамента позволяват да се обединят 2 по 2.

Предлага се още един обзаведен служебен апартамент с баня, кухненски бокс и офис за управителя. Лоби бар - вътрешен и външен, 3 камериерски помещения и 1 склад.

Хотелът има красиво озеленен двор, външен басейн - басейна има изпълнена инсталация за подгряване на водата с използване на слънчева енергия. В допълнение име декоративна водна каскада, автоматична поливна система, подземен резервоар за напояване, барбекю, 3 паркоместа с директен вход от улицата, резервно ел. захранване с дизел агрегат. Цялата сграда има топло и шумо-изолация, РVС дограма, видео наблюдение, интернет, кабелна ТВ. Хотелът се предлага обзаведен.

Хотелът е категория 3 звезди, капацитет на хотелската част - 50 места, капацитет на заведението - 10 вътрешни и 20 външни места. В близост е до супермаркет. Сградата е тухлена, в отлично състояние, построена е и завършена през 2004 г., с Акт 16. За сезони 2014 и 2015 година оценката на водещ сайт за хотелски резервации е 8.9.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.