Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Търговска марка в издателската сфера с права

Пълни права върху издателска търговска марка

Тип обява: Продава бизнес, Търговски марки
Местоположение: София
Категория бизнес: , право , права , издателство , списание , марка , The Explorer 
Цена: 20 000 €

Обща информация:

От средата на 2008 г. (месец юни) фирмата издава по унгарски лиценз двумесечното списание за пътешествия, наука, туризъм – „The Explorer България”. Фирмата е собственик на правата на марката The Explorer за територията на Република България за 10 години. Собственик е и на домейна www.theexplorer.bg.

Описание на бизнеса:

Списание „The Explorer България” е концентрирано в представянето на всички краища на света, разкриването тайните на природата, на човешката култура и в отделяне внимание на опазването на околната среда, на актуални научни открития, на изчезващите култури, както и различни природни феномени. Автори на материалите в списанието са видни учени, международни и български специалисти в дадената област, професионални пътешественици и любители, които многократно са доказвали своята компетентност. На страниците на списанието се представят по нов, нестандартен начин както познати забележителности, така и далечни и по-малко известни културни и природни забележителности. В материалите се обръща особено внимание на качествените фотографии, които умело допълват фактически обоснования текст.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.