Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Търговски склад под наем

Промишлена сграда под наем в Варна

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: близо до Варна
Категория бизнес: , сграда , склад , промишлена зона , варна 
Цена: 2 760 €

Обща информация:

Складовата площ е с големина 690 кв. м, а височината на входната врата е 4,5 м, като на места във вътрешността на склада, достига 6 м.

Описание на бизнеса:

Бългериан Пропертис представя складово помещение в отлично състояние разположено на изключително комуникативно място в Северна Промишлена Зона на град Варна.

От складовото помещение съвсем лесно и бързо транспортните средства, които ползва наемателят ще могат да се включват през бул. Цар Освободител, бул. Сливница и бул. Владислав Варненчик за центъра на Варна или в обратна посока за Метро, Западна Промишлена Зона и магистрала „Хемус”.

Достъпът по широк асфалтов път до самото помещение, както и големият паркинг към склада, позволяват маневрирането на товарни камиони тип TIR с цел товаро-разтоварна дейност, а за потенциалния наемател на помещението ще бъдат заделени и 3 парко места за лични или служебни автомобили.

Складовата площ е с големина 690 кв. м., а височината на входната врата е 4,5 м., като на места във вътрешността на склада, достига 6 м.
Помещението е оборудвано с датчици за пожаро-известяване, камери за видео наблюдение на монитори наблюдавани от 24 часовата жива охрана на портала на парцела.

Задължителните за подобен род обекти трифазен ток, вода и канал, са на разположение, както и санитарен възел за клиенти и допълнително за служители.

Помещението е сухо и добре температурно изолирано, което го прави подходящо за складирането на голямо разнообразие от стоки и продукти.

Наемната цена е 4 евро на кв. м. (? 2760) без ДДС, като това не включва таксите за охрана, електроснабдяване и разход на вода!




289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.