Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Цех за месопреработка в област Сливен!

Работещо месопреработвателно предприятие, с осигурени пазари

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до Сливен
Категория бизнес: , месопреработка , цех 
Цена: 250 000 BGN

Обща информация:

Цехът се намира в област Сливен, на няколко километра от Подбалканската пътна линия и 15 км. от АМ Тракия.
Предприятието е с РЗП 300 кв.м. и прилежащ двор от 1600 кв.м.

Описание на бизнеса:

Има изградена пътна инфрастуктура до цеха, товарен вход, подходящ и за тирове. В двора е обособен специален кът за измиване на автомобилите. Самият цех е изграден по всички Български и Европейски стандарти за месопреработка и разфасоване на месо. Разполага с тръбен път и камера за трупно месо, камера за СЖП (странични животински продукти), пекарна с отделна абсорбация, хладилна камера за охлаждане на печени продукти, още 3 хладилни камери за съхранение на охладено месо и готови продукти, както и 2 хладилни камери за съхранение на замразено месо. Работната зала и залата за опаковане разполагат със собствена охлаждаща система за поддържане нужната температура при производствения процес. Има стая за отдих и почивка, санитарен възел, както и битово-санитарен възел за персонала (отделно за мъже и отделно за жени) оборудвани с бани.
Склад за външен амбалаж, с прилежащо миячно помещение и склад за чист оборотен амбалаж с отделно миячно помещение. Отделни помещения за съхранение на препарати, подправки, естествени обвивки, опаковки. Обособена е и стая за охрана. Офисът е свързан чрез специален софтуер за наблюдения и запис на температурите на хладилните камери и работното помещение. Отделно има и охранителни камери за видео-наблюдение.
В момента цехът разполага с 1 Волф-машина /за мелене на месо/, бъркачна машина, 2 бутално- пълначни машини, електронни везни, една от които е и за етикетиране на артикулите, и ел. скари за печене, фолираща машина, вакуум-машина. Предприятието използва трифазен ток, свързано е с ВИК.
Бизнесът работи успешно от 2007 година. Може лесно да бъде преструктурирано за малка кланница или друго хранително производство.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.