Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Уникален парцел за продажба - първа линия на морето

Парцел в регулация за продажба в Царево

Тип обява: Продава бизнес, Парцели за бизнес
Местоположение: Царево
Категория бизнес: , парцел , инвестиция , комплекс , проект , продажба , строителство 
Цена: 280 000 €

Описание на бизнеса:

Този парцел за строителство, който предлагаме на вашето внимание, има отлично местоположение. Парцелът е в регулация, с площ от 1030 кв.м.. и има следните параметри на застрояване:

• Коефициент на плътност: 1,0
• Височина: 10 метра
• Плътност на застрояване: 30%

Парцелът се намира в един от най-атрактивните райони на южното черноморие, което съчетава спокойните топли води на Черно море с изключителната красота на най-големия природен резерват – Странджа планина. В радиус от 15 км оттук са разположени три известни морски курорта, и парцелът е само на един километър разстояние от морския бряг, разкривайки невероятни гледки към морето, планината и гората. Тук може лесно да се прекара ток и вода. Самият имот е на първа линия, граничи сморето и има известна денивелация. Районът е чист, без замърсявания, и заливът е уникален с красотата си; много малко места могат да се похвалят с подобни изключителни природни характеристики.

Имотът спада към територията на гр. Царево, който е разположен на 65 км от регионалния център – град Бургас и неговите многобройни удобства, и на 70 км от международното летище в Бургас. Районът е също и популярна туристическа дестинация, известен сред курортистите от страната и чужбина. Земята е подходяща за построяването на семейна къща, жилищна сграда, или хотел. Оттук се открива прекрасен изглед към лазурното море. Местността е тиха и спокойна, и чудесна за почивка и отмора.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.