Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Уникална възможност за собственост на действащия птицекомбинат

Ферма за продажба близо до Силистра

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до
Категория бизнес: ,  
Цена: 1 660 000 €

Описание на бизнеса:



Птицеферма «Цар Асен» се намира в Североизточна България, на 30 км от Силистра и на 120 км от Варна. Селско стопанство процъфтява в този регион, с благоприятни условия за отглеждане на домашни птици.

Описание на имота:
Имотът се състои от две производствени сгради и една административна сграда с обща застроена площ от 30000 кв.м. Всяка производствена единица е отделна стоманобетонна конструкция, която се състои от 12 халета заемащи 1000 кв.м. Освен това има специален склад от 800 кв.м за сортиране и опаковане на готовата продукция. Всички халета са свързани с топла връзка предоставяйки оптимални условия за производство. Освен това на територията на комбината са разположени няколко обслужващи сгради: административна, фуражна продукция, хранилище на фуража, склад и т.н. Има собствен водоизточник, сондаж с дебит 5л./сек. За резервен водоизточник е изграден и басейн. Външното електрозахранване е от 2 енергоизточника, като обекта разполага с 3 собствени трафопоста. Разполага и с мощен агрегат, който при нужда може да захрани производството. Обекта е закупен с право на строеж, като има обособени 2 парцела от горско стопанство Силистра, с площ 150 дка, прилежащи към сградния фонд, които при желание от бъдещият им купувач, могат да бъдат закупени.

Обектът е действащ и има всички лицензи за производство. В момента се отглеждат 40 000 стокови кокошки носачки и 15 000 подрастващи пилета. Готова продукция се разпостранява в вериги магазини и ресторанти.
Птицекомбинат може да се закупи като две отделни единици на производство. За подробна информация моля свържете се с Вашия брокер за офертата.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.