Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Възможност за инвестиция в разработен бизнес

Хотел за продажба близо до Стара Загора!

Тип обява: Продава бизнес, Парцели за бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Хасково
Категория бизнес: ,  
Цена: 1 500 000 €

Описание на бизнеса:

Хотелски комплекс "DIAMOND PLAZA" се намира в центъра на град Хасково, в удобна близост до всички държавни институции, банки, важни културни, исторически и бизнес обекти в града."DIAMOND PLAZA" е създаден в изискан европейски стил, с уникална архитектура и модерен дизайн и предлага перфектна комбинация от функционалност и комфорт.
Имотът обхваща парцел с площ от 401 кв. м, от които застроена площ 340 кв. м. РЗП на хотела е 2040 кв. м. Хотелът е въведен в експлоатация 2003 година.
Хотелската част на комплекса предлага уютно обзаведени единични и двойни стаи, спални, апартаменти и луксозно изпълнени спални и апартаменти с джакузи.
Налице е панорамен ресторант "DIAMOND SKY". Луксозно интериорно решение, изискана обстановка, музика на живо и професионално обслужване са част от неповторимата атмосфера. Двете зали на ресторанта разполагат с модерна мултимедийна и аудиовизуална техника, подходяща за организиране на конференции, семинари и презентации.
За бизнес срещи, забавления и отдих в комплекса има изискан Коктейл бар и класен Лоби бар.
Уникална възможност за почитателите на спорта предлага модерният спортен център.Фитнес зала оборудвана с професионални уреди и тренажори, финландска сауна изпълнена от специално Абачи дърво и мощен солариум „SUN VIZION" в комбинация с висококвалифицирани специалисти.
Сред уюта на комплекса е и студио за красота „Стил" – професионални грижи за коса и тяло, класически и спортни масажи, антицелулитни процедури с най-модерна апаратура.
В търговската част на "DIAMOND PLAZA" ще откриете актуалните модни тенденции от спортната и елегантна, дамска, мъжка и детска мода.
Хотелът разполага с уютно обзаведени единични и двойни стаи, спални, апартаменти и луксозно изпълнени спални и апартаменти с джакузи. Всички стаи разполагат със собствена климатична система с възможност за регулиране от госта, баня с WC,безжичен Интернет достъп, телефон с директна международна линия, мини-бар, кабелна телевизия с над 60 канала, индивидуални сейфове за съхранение на ценности, рум-сервиз. За гостите на хотела е осигурен достъп до бизнес услуги – факс, копирен апарат, скенер, Интернет.

Цената е без ДДС!

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.