Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Верига магазини за строителни материали и консумативи

Фабрика за производство на бои и лепила

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: Видин
Категория бизнес: , магазини , строителни материали , фабрика , бои , производство 
Цена: По Договаряне

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание , разработен бизнес , управляващ магазини за строителни материали и консумативи и прилежаща фабрика и складова база за производство на водно разтворими бои и лепила находяща в град Видин - складова база “Химпро“ .
Благодарение на дългогодишната си дейност , фирмата е изградила имидж на отлична професионална ангажираност към своите партньори и клиенти,
Компанията е дистрибутор на световно известни фирми - производители на строителни материали , химии и всичко необходимо за строителството .
Своята дейност , компанията извършва в шест магазина на територията на град Видин и областа.
Персоналът , който извършва търговската , складовата и транспортната дейност наброява 16 човека.
Фабриката за производство на латекс фасаген лепила и шпакловка е обзаведена , автоматизирана с поточна линия за конкретното производство , фабриката в момента е затворена , но в готовност да заработи веднага!

Описание на бизнеса:

Производството е разположено в едноетажна масивна сграда със застроена площ 432 кв.м. , заедно с пристроен към сградата навес със застроена площ от 288 кв.м. , разполага с всички необходими документи и сертификати за приложимост на произведените продукти в строителството. Включва и парцел с площ от 6775 кв.м. находящи в Западна промишлена зона.

Търговски обект ( магазин за строителни материали) , находящ се в гр. Видин със застроена площ 296 кв.м. се състои от търговска зала , склад , офиси и сервизно помещение с административен адрес гр.Видин , ж.к. Васил Левски ,блок 10 партер.

Магазин за строителни материали намиращ се в гр.Видин ул. Цар Александър II , със застроена площ от 98,43 кв.м.

Магазин за строителни материали , представляващ Самостоятелен обект в сграда намираща се на ул . Цар Александър II със застроена площ 208 кв.м.

Търговски обект- магазин за строителни материали със застроена площ от 412 кв.м. , от които 123,60 кв.м. сервизна площ , с прилежащо избено помещение 8,55кв.м. Магазинът се намира в град Лом, ул.Славянска 146

Магазин намиращ се в град Кула със застроена площ 96 кв.м. до улица Възраждане
Магазин за строителни материали със застроена площ 98 кв.м. намиращ се в град Белоградчик , ул Княз Борис |

Бизнесът е активно работещ и може да бъде проверен по всяко време от заинтересован инвеститор , с изрядни документи , без задължения към финансови и държавни институции .

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.