Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Вила Филип за продажба близо до Банско

Семеен хотел в живописно село

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: близо до Банско
Категория бизнес: , семеен хотел , къща , вила , продажба , имот , бизнес 
Цена: 780 000 €

Описание на бизнеса:

Този уютен хотел е разположен в централната част на тихото и спокойно село Бачево, намиращото се 12 км от световноизвестния зимен курорт Банско.

Общата разгърна площ на триетажната вила е 650 кв.м. На партерния етаж се намира механа на площ от 200 кв.м. Механата, декорирана с традиционни български елементи от камък и дърво, предлага 70 места вътре и 70 места в градината.

На първи етаж се намира рецепция, 1 апартамент и 3 отделни стаи. На втори етаж са разположени 3 апартамента и 2 стаи. Стените са покрити с гипсокартон, на пода е сложен ламинат, на прозорците – ПВЦ дограма. Хотелът разполага с голяма тераса от 20 кв.м, от която се отваря прекрасна гледка към Пирин планина. Вътрешно стълбище свързва етажите. Има магазин 20 кв.м.

Къщата, построена в 2005 година, се продава в отлично състояние заедно с мебелите. Има ток, вода, канализация, локално отопление. На покрива са сложени слънчеви батерии. Във всяка стая прокаран интернет и кабелна телевизия.
В къщата има СПА зона - суха сауна за 6 души, триъгълно джакузи (2м. х 2м.) и термомасажно легло.

Имотът разполага с голям и добре поддържан двор с площ от 400 кв.м. Къщата разполага с два входа от асфалтирани улици. Пътят е достъпен целогодишно.

В селото има магазин, кафе, училище, църква, полицейски участък, здравна служба и редовен транспорт. Районът е спокоен и подходящ за селски туризъм, планинарство, лов и риболов.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.