Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Зърнено-животновъдна ферма в село Тертер, Русенска област

Ферма за продажба близо до Русе

Тип обява: Продава бизнес, Сгради за бизнес
Местоположение: близо до Русе
Категория бизнес: , ферма , зърнено-животновъдна , продажба , селскостопански бизнес , кравеферма 
Цена: 1 200 000 €

Описание на бизнеса:

Тази зърнено-животновъдна ферма е разположена в село Тертер, на 15 км от Тутракан и 20 км от Кубрат. Селото заема северния централен район на България и принадлежи към Русенска област.

Международното летище на Букурещ отстои на 120 км.

Зърнено-животновъдната ферма е построена на площ от 98 000 кв.м и е подходяща за извършването на земеделска дейност. Тук са издигнати 10 кравеферми с големина от 300 кв.м до 550 кв.м, една мелница и два склада с големина 500 кв.м всеки. Към имота принадлежи и парцел от земеделска земя с площ 240 000 кв.м

Имотът има собствена водо-напорна кула и електричество. Заобиколен е от ограда и се охранява. Фермите са в добро състояние, но като цяло имотът се нуждае от ремонтна дейност.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.



289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.