Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Заведение в центъра на село до Монтана

Заведение в центъра на развито село

Тип обява: Продава бизнес
Местоположение: близо до Монтана
Категория бизнес: , заведения , кафенета , ресторанти 
Цена: 10 000 €

Обща информация:

Ресторант, който не функционира в момента, с площ от 245 кв.м и прилежаща градина с площ 850 кв.м. Заведението се намира на централно място в голямо и добре развито село в областта на Монтана.

Описание на бизнеса:

Заведението се намира в самия център на голямо село с добре развита инфраструктура, плюс редовен жп и автобусен транспорт . Разполага с голям салон, кухня, стая за персонала, както и складово помещение с отделен вход. Освен това, има и мазе. Вътрешна баня и тоалетна биха могли да бъдат построени, тъй като има подходящо помещение за това. Сградата е снабдена с електричество, течаща вода и канализация.

Кръчмата е със солидна конструкция и обща застроена площ от 245 кв.м, а парцелът, на който тя е построена е с площ 850 кв.м. Заведението е с най-добрата възможна позиция за този тип имоти, тъй като тя е разположена на ъгъла на две улици, в центъра на селото. Тя е с циментови подове и дървена дограма. Както е показано на снимките, кръчмата има нужда от реконструкция и модернизация, което ще я превърне в удобно за срещи място.

Селото, където е разположен имотът, е с население от около 2000 души и се обслужва от няколко хранителни магазина, училище и църква, здравен център и полицейски участък. Има и фитнес център на разположение. Районът е подходящ за селски туризъм, риболов и лов.

289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.