Търси съдружници за строителен проект Дизайн и обзавеждане за заведения, хотели и търговски обекти Професионален домоуправител
 

Заведение за здравословно хранене

Мобилнa каравана за здравословни храни и напитки

Тип обява: Продава бизнес, Търговски марки
Местоположение: София
Категория бизнес: , заведение , здравословни храни и напитки ,  
Цена: 38 300 euro

Обща информация:

Предлагаме на Вашето внимание , продажба на активно работещ бизнес , предлагащ модерен начин на живот свързан със здравословни храни и напитки собствено производство !
Бизнесът се осъществява на изключително оживено място с голям човекопоток - бул. Цариградско шосе 113, пред книжна борса Фалко

Описание на бизнеса:

Заведението е изградено с концепцията да задоволи нуждата от качествена здравословна закуска и обяд на заетите и винаги бързащи хора. Затова почти всичко се предлага в чашка, удобно да грабнеш набързо на път за работа. Като идея и дизайн следва набиращатата популярност street food култура, но вместо традиционните вече сандвичи и бургери, се предлагат подбрани смути рецепти, фреш, качествено кафе и чай напитки, кроасани, приготвени на място закуски с овесени ядки, салати и супи. Основните клиенти са от близките офиси, постоянни и връщащи се всеки ден.
Информация за имота:
2 каравани с площ 12 кв.м, изцяло ремонтирани и реновирани, разположени върху площ 50 кв.м, с прилежащ изграден декинг за седящи места, асфалтова настилка, Електричество и изграден канал за мръсна вода. Едната каравана е устроена и оборудвана като кухня и склад, служи за подготовка и съхранение на продуктите. Другата каравана е устроена за обслужване на клиентите и разполага с всички необходими уреди за финално приготвяне на предлаганото меню.
Списъка с оборудване:
> 2 хладилника
> 1 фризер
> 1 хладилник с фризер
> 1 саладете бар (с хладилна камера)
> 1 студена витрина (надбарова)
> двугрупува професионална кафемашина
> кафемелачка
> професионален блендер
> 3 студено-пресоващи сокоизтисквачки
> конвектомат
> индукционен котлон
> скара
> ледогенератор
> компютър със складова и ПОС (за продажби) програма
> изградено видеонаблюдение и СОТ
Всичко с изключение на ледогенератора е новои в гаранция.


Продават се караваните с цялото налично оборудване и стока, марката и логото, запазени в българското патентно ведомство, фирмата с разработена НАССР система, разрешително от Агенцията по храните, разрешително за поставяне на преместваем обект, регистрация пред Общината, регистриран домейн cup2go.bg, постоянно развиващи се страници във Фейсбук и Инстаграм. Има сключен договор за доставка с Foodpanda. Караваните са с изрядни документи: регистрирани в КАТ София, с валидна гражданска отговорност, зелена карта и преминат ГТП, тоест могат спокойно да се движат по пътищата на страната и извън нея.

За терена върху който са разположени караваните се заплаща наем : 400лв без ДДС


289 оферти за бизнес

Бързо търсене

Подробно търсене

Топ предложения

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Лозенец

Emberli Park Bar & Dinner в Лозенец, на морето

Цена: 65 000 €

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Лозенец

Център за красота и фризьорски салон в Лозенец

Цена: По споразумение

Бизнес имот с атрактивна локация

Силистра

Бизнес имот с атрактивна локация

Цена: 600 000 лв.